Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

Beckermann Küchen

Showroomkeukens
van Beckermann

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

Beckermann Küchen

Heinrich Beckermann richtte het familiebedrijf in Cappeln op in 1896. Vandaag de dag is Beckermann Küchen GmbH een middelgroot bedrijf dat wereldwijd actief is en ongeveer 200 mensen in dienst heeft. Bij de productie van keukenmeubels met vrijwel onbeperkte uitrustingsmogelijkheden wordt erop gelet dat de materialen en grondstoffen grotendeels afkomstig zijn van lokale productie.

Als fabrikant met een lange traditie vertrouwt Beckermann niet op kortstondige trends, maar denkt op lange termijn. Dit wordt ook weerspiegeld in het duurzame design van de keukens. Of het nu gaat om keukenklassiekers, puristische designkeukens of landhuisstijl. Bijzonder bij Beckermann zijn de vele mogelijkheden om je keuken op maat te maken. Dankzij de productie op maat heb je altijd de mogelijkheid om je persoonlijke frontindeling, korpusafmetingen, plinthoogtes en de dikte van de bovenkastplanken te bepalen.

Beckermann biedt een ruime keuze aan fronten: Hoogglans en matte lak, echt hout, glas, melaminelaminaat, metaallaminaat en hout-, beton- en marmerreproductie. Het assortiment omvat ook klassieke landelijke keukens.