raadgever
Toonzaalkeukens vormen een perfect alternatief voor de aankoop van een nieuw ontworpen keuken. Ze overtuigen door een optimale kwaliteit en verwerking, desondanks worden ze voor een onovertroffen prijs aangeboden. Hoe dat werkt, laten wij u zien. [...]
 
verder lezen
 

Toonzaalkeukens op de juiste wijze kopen

Hier moet u bij de aankoop op letten

Bij het kopen van een toonzaalkeuken moet met enkele belangrijke zaken rekening gehouden worden. In tegenstelling tot een individueel ontworpen keuken, koopt u een toonzaalkeuken precies zoals u ze ziet. Dit betekent dat de keuken slechts in beperkte mate aan de ruimte in uw huis kan worden aangepast.

Goed voorbereid voor de perfecte keuken

Om een toonzaalkeuken te vinden die exact bij u past, is een goede voorbereiding raadzaam. Meet uw keuken exact op. Als u de keukenwanden meet, meet u vanaf de vloer en het midden van de wand. Zo komt u te weten of de wand scheef is. Controleer ook de exacte positie van de aansluitingen (stroom en water), de ramen, deuren en radiatoren. Teken alles op een plattegrond in.

Neem de plattegrond mee naar de toonzaal. Uw deskundig adviseur kan u dan precies vertellen of en hoe de toonzaalkeuken in uw huis past. Hebt u nieuwe elektro toestellen nodig? Op ons portaal ziet u bij elke keuken in één oogopslag of deze apparatuur bevat. Zo niet, dan helpt uw deskundig adviseur u graag verder. Hij kan u alle details van de keuken en mogelijke services presenteren.

 
 
Misschien hebt u zich wel eens afgevraagd wat toonzaalkeukens eigenlijk zijn? Dan hebben wij nu het antwoord voor u. Wij laten u de voordelen van toonzaalkeukens zien.
 

Voordelige keuken – optimale service

 

Ook bij de aankoop van een toonzaalkeuken bieden veel keukenspecialisten begeleidende services aan. Levering en montage zijn altijd mogelijk. Vaak worden toestellen en een spoelbak eveneens aangesloten. Wenst u nog aanpassingen of speciale constructies? Voor onze ervaren keukenspecialisten is dit geen probleem! Vraag uw deskundig adviseur ook naar een garantie, want deze kan ook worden gegeven op toonzaalkeukens resp. de daarin aanwezige elektro.

 
Ook bij de aankoop van een toonzaalkeuken dient u zich altijd goed te laten adviseren. Uw ervaren keukenspecialist kan u precies zeggen wat mogelijk is en hoe de gewenste keuken het beste in uw woning past. ...

Wanneer u bovenstaande tips ter harte neemt en u zich voor de aankoop van een showroomkeuken goed laat informeren, kunt u veel geld besparen en ontvangt u een hoogwaardig, kwalitatief product aan een voordelige prijs.

Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken. Hier gaat u naar de aanbiedingen.