raadgever
ratgeber
Bij het kopen van een toonzaalkeuken kunt u veel tijd en geld besparen. Om een keuken te vinden die ook werkelijk bij u past, is een goede voorbereiding evenwel raadzaam. Wij geven u nuttige tips en leggen u uit hoe u de perfecte toonzaalkeuken kunt vinden. [...]
 
verder lezen
 

Wat zijn toonzaalkeukens?

Een overzicht van alle belangrijke informatie

Toonzaalkeukens zijn keukens die in een speciaalzaak onderdeel uitmaken van de showroom en daar staan om door klanten te worden bekeken. Omdat speciaalzaken hun showroom altijd up-to-date houden, vernieuwen ze deze regelmatig en vervangen ze de keukens. Deze vervanging vindt zo vaak plaats, dat de toonzaalkeukens die op showroomkeukenkopen.be worden aangeboden vaak niet veel ouder zijn dan een jaar.

Toonzaalkeukens: optimale prijzen, optimale kwaliteit

De op ons portaal aangeboden toonzaalkeukens zijn volledig functioneel, veel keukens zijn al uitgerust met toestellen. Als de toestellen niet voorzien zijn, bieden de keukenspecialisten u passende toestellensets aan.

Het grote voordeel bij de aankoop van een toonzaalkeuken is, dat u doorgaans zeer snel over de keuken kunt beschikken. Al enkele dagen na uw bezoek aan de speciaalzaak kan de keuken bij u zijn. Bovendien koopt u de keuken precies zoals deze in de showroom staat. U kunt er dus zeker van zijn, dat de kleuren, de fronten en het design u ook werkelijk bevallen. Ook loopwegen en ergonomische aspecten kunnen in de zaak al worden getest. Zo vindt u gegarandeerd de juiste keuken.

 
 
Bij de aankoop van een toonzaalkeuken kunt u zeer veel geld besparen, zonder dat u hierbij hoeft af te zien van optimale kwaliteit. In tegenstelling tot individueel ontworpen keukens, moet bij toonzaalkeukens speciaal rekening worden gehouden met enkele zaken. Wij leggen u uit wat belangrijk is en waaraan u beslist moet denken.