Voorvertoning

Voor bezoekers van
Portaal nog
niet zichtbaar

pino Küchen

Showroomkeukens
van pino

Leider sind zur Zeit keine Ausstellungsküchen der gewünschten Marke im Angebot.

Geh einfach zurück zur Startseite, passe deine Filter an und starte eine neue Suche nach deiner Traumküche! Oder versuche es zu einem späteren Zeitpunkt wieder – es kommen ständig neue Ausstellungsküchen dazu.

zur Startseite

Helaas worden er momenteel geen showroomkeukens van het gewenste merk aangeboden.

Ga gewoon terug naar de homepage, pas je filters aan en start een nieuwe zoektocht naar je droomkeuken!

Of probeer het later nog eens - er worden voortdurend nieuwe showroomkeukens toegevoegd.

naar de startpagina

Malheureusement, il n'y a actuellement aucune cuisine d'exposition de la marque souhaitée dans l'offre.

Retourne simplement à la page d'accueil, adapte tes filtres et lance une nouvelle recherche pour trouver la cuisine de tes rêves !

Ou réessaie plus tard - de nouvelles cuisines d'exposition sont ajoutées en permanence.

Vers la page d'accueil

pino Küchen

pino Küchen is een jonge, moderne keukenfabrikant uit Saksen-Anhalt die gespecialiseerd is in zogenaamde "instapkeukens". De focus ligt op functionaliteit, een jeugdige, frisse uitstraling en een praktische basisuitrusting. pino keukens zijn geschikt voor iedereen die een solide uitgeruste, moderne inbouwkeuken wil, maar op het budget wil letten. Het merk pino is een dochteronderneming van nobilia.

Er is keuze uit verschillende fronten, grepen, werkbladen en korpusdecors. Er zijn zowel fronten met een hoogglanslaag als houtreproducties verkrijgbaar en alles is mogelijk, van een moderne keuken tot een landhuiskeuken. pino keukens kunnen ook in bijna elke vorm worden samengesteld: van een eenvoudig keukenblok tot een moderne keuken met kookeiland en eethoek aan de toonbank.